Meer informatie?

Geef onderstaand je gegevens en wensen door en wij nemen z.s.m. contact met je op of bel ons op
+31 (0)6 52 34 27 15

  Genres60's70's80's90's00'sNederlandstaligFeestmuziekMeezingersPopDanceTrance(Happy) HardcoreLatinMoombahton & Reggaeton

  DJ Eleven (Jos) is een allround DJ die je kunt inzetten voor elk soort feest. Denk hierbij aan diverse evenementen, verjaardagen, pensioneringen, bedrijfs- en personeelsfeesten en bruiloften. Door zijn jarenlange ervaring kan hij precies lezen wat mensen willen en de opdrachtgever dan ook volledig ontzorgen. Zijn passie voor muziek is al op jonge leeftijd ontstaan, waardoor hij kennis en enthousiasme heeft voor veel muziekstijlen. Hierdoor heeft hij geen sterke voorkeur voor bepaalde genres. DJ Eleven is er vooral op gefocust dat de mensen lekker kunnen dansen en feesten.

  Met zijn passie, enthousiasme en liefde voor muziek en entertainment maakt DJ Eleven met zijn allround muziekstijlen van elk feest een fantastisch en onvergetelijk feest.

  Reacties van klanten

  NVTCG Zhong(Inter-) nationaal Congres25 mei 2018NH Leeuwenhorst - Noordwijkerhout

  Namens Zhong wil ik jullie onwijs bedanken voor het spetterende feest wat mede door jullie professionele uitstraling en uitvoering een waanzinnig succes is geworden. Het contact en onze wensen zijn prima tot uitvoering gebracht en mede door de terugkoppeling van onze leden kunnen wij wel zeggen dat het lustrumfeest als geslaagd bestempeld mag worden. De live act met de saxofonist was subliem en heel erg leuk.

  Artiest(en):DJ ElevenDJ Alex & SaxDJ Alex

  Nicole MoormanVerjaardag 40 jaar24 november 2018De Zaak - Beuningen

  We krijgen zoveel positieve reacties, het is echt een onvergetelijk TOP feest geweest. Dus nogmaals bedankt daarvoor!

  Artiest(en):DJ Eleven

  Jos en NadschjaBruiloft11 mei 2019Kasteel Doorwerth - Doorwerth

  Op 11 mei 2019, zijn wij in het huwelijk getreden. In de zoektocht naar een goede en betrouwbare DJ kwamen wij via via met eleven EVENTS (Jos van Elven) in contact. In de eerste afspraak gaf Jos ons direct een vertrouwd gevoel en konden we met hem goed sparren over hoe de feestavond eruit zou komen te zien. Het fijne was dat Jos vanuit veel ervaring met ons mee kon denken. In de periode voor het huwelijk was hij altijd bereid om te helpen als je een telefoontje pleegde of een appje stuurde. De feestavond zelf werd compleet door Jos en zijn collega Tom geregeld. Toen de feestavond van start ging was het direct feest. We hebben van 9 tot 1 non stop door gefeest, waarbij Jos de sfeer goed aanvoelde en inspeelde op de zaal. Wij kijken terug op een geweldige feestavond en zijn erg blij dat wij voor Jos en Tom gekozen hebben. Maestro dank voor alles, het was geweldig! Wij genieten na van het prachtige feest, waar jij een essentiële rol in hebt gespeeld! Grandioos aangevoeld en gedraaid! Ook Tim en Emiel waren geweldig en kregen de sfeer er goed in.

  Artiest(en):DJ ElevenTim & Emiel

  Michael en Wendy20-jarig samenzijn18 mei 2019De Tinnegieter - Beuningen

  Wij hebben zaterdag 18 Mei 2019 een feest gegeven in sportcafé de Tinnegieter voor het 20-jarig samenzijn en daar kwam Jos van eleven EVENTS draaien als DJ. Dat is ons en onze gasten zeer goed bevallen! Jos had 2 mooie display schermen meegenomen en wij hadden daarvoor wat foto’s op een USB gezet van de afgelopen 20 jaar. Jos (DJ Eleven) heeft ervoor gezorgd dat deze afgespeeld werden, wat een zeer leuke toevoeging was. Uiteraard was de verlichting en de DJ-booth zelf al een mooie toevoeging voor de feestzaal en dat bracht ook een leuke sfeer mee. We hebben ook zeker mede door deze inbreng van de DJ een zeer geslaagde avond gehad, waarbij goed werd ingespeeld op de verzoekplaatjes en de dansvloer is daardoor de hele avond goed gevuld geweest. Een echte aanrader dus en bij een volgend feest zullen wij zeker weer graag van jullie diensten gebruik maken! Super bedankt!

  Artiest(en):DJ Eleven

  Marco en DominiqueBruiloft30 mei 2019Paviljoen het Buitenhuis - Ewijk

  We willen jullie graag nog even extra bedanken voor het geweldige feest gisteren. Het was voor ons helemaal perfect, mede dankzij jullie!! Top!

  Artiest(en):DJ Eleven

  Patrick en KarlijnBruiloft2 juni 2019Slot Doddendael - Ewijk

  Waar een fantastische DJ (Jos) al niet goed voor kan zijn. Wat hebben wij een geweldig feest gehad, toch vooral ook mede mogelijk gemaakt door eleven EVENTS. Zowel in de voorbereiding, als in de uitvoering, alleen maar positieve berichten. Wat is het fijn als iemand direct begrijpt wat je wilt en dat ook nog kan uitvoeren. Geen vraag is teveel en alles, maar dan ook echt alles, is tot in de puntjes verzorgd! Nogmaals bedankt, we gaan je in de toekomst zeker nog zien/horen.

  Artiest(en):DJ Eleven

  Feest op het Thujapark in Beuningen103de Nijmeegse 4-daagse17 juli 2019Thujapark - Beuningen

  De Beuningse Koerier heeft op 24 juli 2019 een stuk geplaatst over eleven EVENTS en de aanwezigheid op het Thujapark. "Beuningen - De lopers van de Nijmeegse Vierdaagse werden afgelopen woensdag in Beuningen welkom geheten op de rotonde bij het Thujapark. Dit jaar pakte Beuningen daar groter uit dan ooit tevoren. In samenwerking met Beuningen Sportief, die de doortocht in Beuningen organiseert, kreeg dit jaar de vriendengroep onder de naam Party Crew Beuningen de kans om er één groot feest van te maken. En een groot feest werd het zeker! Midden op de rotonde herrees de dinsdag ervoor een groot podium met daarop een prachtige witte crossover tent. Het geheel werd natuurlijk roze aangekleed en zelfs de Party Crew onderscheidde zich. Zij doste zich uit in knalroze polo's met passende opdruk en danste en zongen de lopers richting de laatste kilometers van deze dag. Uit de speakers schalden de klanken van uiteenlopende hits van vroeger en nu. De DJ's Eleven en Henk maakten er een prachtig feest van. Wat was het een schitterend gezicht om vanaf de brug tot aan de rotonde en ver daarna alle lopers en publiek uit hun dak te zien gaan op het nummer 'We Will Rock You' van Queen. Daarnaast waren en dit jaar diverse optredens te zien, onder andere van de Pink Rebels en natuurlijk deelde ook zoals elk jaar Johan Vlemmix in de feestvreugde. Ook hij betrad het podium om een nummertje te zingen en had lovende woorden over de ontvangst in Beuningen. Het was een fantastische dag."

  Artiest(en):DJ Eleven

  Anne BerkmansDubbel verjaardagsfeest5 oktober 2019De Zaak - Beuningen

  Nog bedankt voor het feest. Iedereen vond het erg gezellig en we hebben veel goede reacties gehad over jullie muziek. Erg bedankt!!! We hebben een top feestje gehad.

  Artiest(en):DJ Eleven

  Harold Paulien Twan en MoniekKlassefuif van Niki en Julia28 augustus 2020Scouting - Beuningen

  Als je kind haar laatste kinderfeestje viert op de basisschool. Dan moet er een feest gegeven worden die je, je leven niet meer vergeet. Een echte fuif op locatie met een echte DJ. Wij hebben niet lang nagedacht welke organisatie wij zouden benaderen. Support de local hero noemen wij dat en Jos van Elven is een prettig persoon die snel reageert , meedenkt en afspraken nakomt. Ook worden de maatregelen rondom Covid-19 uitstekend nageleefd. DJ Tom is uitermate geschikt om de juiste noten te draaien tijdens een kinderfeestje. Hij weet precies hoe hij de kinderen op de dansvloer moet vermaken en de vele verzoekjes zijn nooit teveel. En hij is ook nog eens een leuke quizmaster. Crew van Eleven Events ontzettend bedankt voor jullie bijdrage aan de fuif. De kinderen hebben een fantastische avond gehad.

  Artiest(en):DJ ElevenDJ Tom TT

  WesteraamExamenfeest4 september 2021Westeraam Elst

  Na drie lockdowns mocht onze VMBO school Het Westeraam weer he-le-maal open op maandag 7 juni. elevenEVENTS zorgde tijdens de heropening voor een fantastische sfeer door een deejay lekkere muziek te laten draaien bij binnenkomst van de leerlingen en in de pauzes. Nou die genoten met volle teugen! Er kwamen zelfs verzoekjes van hen en die werden ook gehonoreerd! Bij de diplomering op woensdag 14 juli was ’t weer zo’n feestje; er stond een enorme stretchtent waar iedereen coronaproof in kon staan op afstand, de drankjes en hapjes waren goed, de styling Íbiza’ was uitnodigend… Kortom met weer een deejay en lekkere muziek erbij, iedereen (ouders, geslaagden en personeel) kon het waarderen, het bracht ons helemaal in de juiste sfeer. elevenEVENTS? Een aanrader! We willen hen straks in oktober voor schoolkamp opnieuw boeken!

  Artiest(en):DJ ElevenDJ Tom TT

  Marco12 september 2022

  Elevenevents heeft van mij 50 ste verjaardag een avond gemaakt om nooit meer te vergeten in een woord fantastisch

  Artiest(en):DJ Eleven

  Bruiloft Claudia van de lagemaatBruiloft10 juni 2023Hugo de Vries Lunteren

  Jos super bedankt voor alles mijn feest was onvergetelijk , heel erg bedankt voor alles

  Artiest(en):DJ Eleven

  Verjaardag Mireille27 mei 2023De Zaak 2.0

  Wat een avond van het begin tot einde op de dansvloer in een woord geweldig een avond om nooit te vergeten

  Artiest(en):DJ Eleven

  Voetbal dvs EdeHollandse avond15 april 2023DVS EDE

  Wij hebben een feestje gehad bij de voetbalclub. En nou wat was me dat een feest. Deze mannen weten precies hoe ze de tent op de kop kunnen krijgen. Echt een aanrader voor iedereen ????????

  Artiest(en):DJ ElevenTim & Emiel

  Bruiloft 9 september 2023Bruiloft10 september 2023Ovum grave

  Wat heb jij (en je collega) fantastisch gedraaid!!! Het was een geweldig vet feest! Je kreeg de dansvloer vol ondanks de hitte. Zoveel positieve reacties gehad over je draaikunsten ???? We gaan zeker de filmpjes doorsturen wellicht kun je het nog gebruiken bij andere bruiloften. Ik heb er nu al eentje ontvangen dus die zal ik doorsturen. De rest stuur ik nog door zodra ik ze heb. Maar echt alle credits naar jou! Het was echt door jou een heel gaaf en vet feest ????

  Artiest(en):DJ Eleven

  Jörgen en marischaBruiloft17 september 2023De oude deeg

  Jorgen Marischa 9 sept een off the wedding party gegeven met Eleven Events en het was een superfeest. de muziek was top. alleen maar dansende en lachende mensen gezien. Eleven Events bedankt voor deze topavond een feestje om nooit te vergeten.

  Artiest(en):DJ Eleven

  Chantal de jong30 september 2023

  Gisteren avond (30 sept) mijn 50 ste verjaardag gevierd???? ???? wat een feest! En dat komt door de fantastische DJ! Die heeft er echt een feest van gemaakt! Het was helemaal top!!!! Op naar het volgende feestje???? ????

  Artiest(en):DJ Eleven
  Bekijk alle reviews