Meer informatie?

Geef onderstaand je gegevens en wensen door en wij nemen z.s.m. contact met je op of bel ons op
+31 (0)6 52 34 27 15

  Genres60's70's80's90's00'sNederlandstaligFeestmuziekMeezingersPopDanceTrance(Happy) HardcoreLatinMoombahton & Reggaeton

  DJ Eleven (Jos) is een allround DJ die je kunt inzetten voor elk soort feest. Denk hierbij aan diverse evenementen, verjaardagen, pensioneringen, bedrijfs- en personeelsfeesten en bruiloften. Door zijn jarenlange ervaring kan hij precies lezen wat mensen willen en de opdrachtgever dan ook volledig ontzorgen. Zijn passie voor muziek is al op jonge leeftijd ontstaan, waardoor hij kennis en enthousiasme heeft voor veel muziekstijlen. Hierdoor heeft hij geen sterke voorkeur voor bepaalde genres. DJ Eleven is er vooral op gefocust dat de mensen lekker kunnen dansen en feesten.

  Met zijn passie, enthousiasme en liefde voor muziek en entertainment maakt DJ Eleven met zijn allround muziekstijlen van elk feest een fantastisch en onvergetelijk feest.

  Agenda

  Bekijk agenda

  Reacties van klanten

  NVTCG Zhong(Inter-) nationaal Congres25 mei 2018NH Leeuwenhorst - Noordwijkerhout

  Namens Zhong wil ik jullie onwijs bedanken voor het spetterende feest wat mede door jullie professionele uitstraling en uitvoering een waanzinnig succes is geworden. Het contact en onze wensen zijn prima tot uitvoering gebracht en mede door de terugkoppeling van onze leden kunnen wij wel zeggen dat het lustrumfeest als geslaagd bestempeld mag worden. De live act met de saxofonist was subliem en heel erg leuk.

  Artiest(en):DJ ElevenDJ Alex & SaxDJ Alex

  Nicole MoormanVerjaardag 40 jaar24 november 2018De Zaak - Beuningen

  We krijgen zoveel positieve reacties, het is echt een onvergetelijk TOP feest geweest. Dus nogmaals bedankt daarvoor!

  Artiest(en):DJ Eleven

  Jos en NadschjaBruiloft11 mei 2019Kasteel Doorwerth - Doorwerth

  Maestro dank voor alles, het was geweldig! Wij genieten na van het prachtige feest, waar jij een essentiële rol in hebt gespeeld! Grandioos aangevoeld en gedraaid! Ook Tim en Emiel waren geweldig en kregen de sfeer er goed in

  Artiest(en):DJ ElevenTim & Emiel

  Michael en Wendy20-jarig samenzijn18 mei 2019De Tinnegieter - Beuningen

  Wij hebben zaterdag 18 Mei 2019 een feest gegeven in sportcafé de Tinnegieter voor het 20-jarig samenzijn en daar kwam Jos van eleven EVENTS draaien als DJ. Dat is ons en onze gasten zeer goed bevallen! Jos had 2 mooie display schermen meegenomen en wij hadden daarvoor wat foto’s op een USB gezet van de afgelopen 20 jaar. Jos (DJ Eleven) heeft ervoor gezorgd dat deze afgespeeld werden, wat een zeer leuke toevoeging was. Uiteraard was de verlichting en de DJ-booth zelf al een mooie toevoeging voor de feestzaal en dat bracht ook een leuke sfeer mee. We hebben ook zeker mede door deze inbreng van de DJ een zeer geslaagde avond gehad, waarbij goed werd ingespeeld op de verzoekplaatjes en de dansvloer is daardoor de hele avond goed gevuld geweest. Een echte aanrader dus en bij een volgend feest zullen wij zeker weer graag van jullie diensten gebruik maken! Super bedankt!

  Artiest(en):DJ Eleven

  Marco en DominiqueBruiloft30 mei 2019Paviljoen het Buitenhuis - Ewijk

  We willen jullie graag nog even extra bedanken voor het geweldige feest gisteren. Het was voor ons helemaal perfect, mede dankzij jullie!! Top!

  Artiest(en):DJ Eleven

  Patrick en KarlijnBruiloft2 juni 2019Slot Doddendael - Ewijk

  Waar een fantastische DJ (Jos) al niet goed voor kan zijn. Wat hebben wij een geweldig feest gehad, toch vooral ook mede mogelijk gemaakt door eleven EVENTS. Zowel in de voorbereiding, als in de uitvoering, alleen maar positieve berichten. Wat is het fijn als iemand direct begrijpt wat je wilt en dat ook nog kan uitvoeren. Geen vraag is teveel en alles, maar dan ook echt alles, is tot in de puntjes verzorgd! Nogmaals bedankt, we gaan je in de toekomst zeker nog zien/horen.

  Artiest(en):DJ Eleven

  Feest op het Thujapark in Beuningen103de Nijmeegse 4-daagse17 juli 2019Thujapark - Beuningen

  De Beuningse Koerier heeft op 24 juli 2019 een stuk geplaatst over eleven EVENTS en de aanwezigheid op het Thujapark. "Beuningen - De lopers van de Nijmeegse Vierdaagse werden afgelopen woensdag in Beuningen welkom geheten op de rotonde bij het Thujapark. Dit jaar pakte Beuningen daar groter uit dan ooit tevoren. In samenwerking met Beuningen Sportief, die de doortocht in Beuningen organiseert, kreeg dit jaar de vriendengroep onder de naam Party Crew Beuningen de kans om er één groot feest van te maken. En een groot feest werd het zeker! Midden op de rotonde herrees de dinsdag ervoor een groot podium met daarop een prachtige witte crossover tent. Het geheel werd natuurlijk roze aangekleed en zelfs de Party Crew onderscheidde zich. Zij doste zich uit in knalroze polo's met passende opdruk en danste en zongen de lopers richting de laatste kilometers van deze dag. Uit de speakers schalden de klanken van uiteenlopende hits van vroeger en nu. De DJ's Eleven en Henk maakten er een prachtig feest van. Wat was het een schitterend gezicht om vanaf de brug tot aan de rotonde en ver daarna alle lopers en publiek uit hun dak te zien gaan op het nummer 'We Will Rock You' van Queen. Daarnaast waren en dit jaar diverse optredens te zien, onder andere van de Pink Rebels en natuurlijk deelde ook zoals elk jaar Johan Vlemmix in de feestvreugde. Ook hij betrad het podium om een nummertje te zingen en had lovende woorden over de ontvangst in Beuningen. Het was een fantastische dag."

  Artiest(en):DJ Eleven
  Bekijk alle reviews