Evenementen

Op 16 jarige leeftijd begon Jos van Elven in de muziekbusiness. Door zijn ambitie en constante toekomstvisie heeft hij zijn passie voor muziek en het bedrijfsleven samen kunnen voegen en is hij inmiddels eigenaar van eleven EVENTS.

De afgelopen jaren is het bedrijf gegroeid van de kleine feestjes naar steeds meer mogelijkheden. eleven EVENTS wordt voor diverse feesten en partijen gevraagd. Onder andere; verjaardagen, bruiloften. jublieums, pensioeneringen, personeelsfeesten, Carnaval, Congressen met internationale genodigden en in 2018 zelfs de NEC-fandag........

In welke grootte je ook een feest geeft, eleven EVENTS kan je helpen met de volledige invulling.

Wat kan eleven EVENTS voor jou verzorgen?
Natuurlijk zorgen wij voor de muziek die volledig past bij jouw stijl en wensen.
Maar wij kunnen ook zorgen voor een mooie partytent zodat je op eigen terrein een feest kunt organiseren. 
De partytent die je huurt is een opblaas party tent van 8 bij 12 mtr, waarin je maximaal 150 man kwijt kunt. Als je gebruik wil maken van statafels dan zijn deze ook bij te huren.
Naast de statafels kun je ook nog extra verlichting huren, zodat je extra sfeer kunt aanbrengen.

               


              

Het verzorgen van de catering behoort ook tot de mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor catering in buffetvorm of voor een compleet verzorgde BBQ. 

Voor prijzen en mogelijkheden kun je altijd contact met ons opnemen, zodat wij samen met jou kunnen kijken naar je wensen.        

 

eleven EVENTS

Wij regelen alles tot in de puntjes. We stemmen alles af met de feestlocatie en houden rekening met jouw wensen. Alles wordt voor je geregeld en jij en je gasten kunnen je daarom urenlang zorgeloos vermaken op de lekkerste dansmuziek.

Kortom: jouw wensen centraal, een swingend feest en de voetjes van de vloer!