Meer informatie?

Geef onderstaand je gegevens en wensen door en wij nemen z.s.m. contact met je op of bel ons op
+31 (0)6 52 34 27 15

  GenresNederlandstaligFeestmuziekMeezingers

  1988 bleek een goed jaar te zijn toen 4 troste ouders, twee absolute feestnummers op de wereld hebben gezet. Als je niet beter zou weten, zou je zeggen dat ze kort daarna in een ketel met confetti zijn gevallen.

  Inmiddels zijn ze alweer een aantal jaren bezig met hun passie om iedere zaal volledig op zijn kop te zetten! Haal je Tim en Emiel in huis, dan staat dat garant voor Maximaal feest, luidkeels meezingen en de dag daarna spierpijn van het dansen, in spieren waarvan je het bestaan niet eens afwist.

  Hun repertoire bestaat o.a. uit; eigen werk en covers van bekende Nederlandstalige meezingers! Dit samen met een energieke en vrolijke act, draagt dat zorg voor een optreden om nooit meer te vergeten!

  Een zangoptreden duurt 30 minuten, aangepaste duur van het repetoire is bespreekbaar.

  Reacties van klanten

  Jos en NadschjaBruiloft11 mei 2019Kasteel Doorwerth - Doorwerth

  Op 11 mei 2019, zijn wij in het huwelijk getreden. In de zoektocht naar een goede en betrouwbare DJ kwamen wij via via met eleven EVENTS (Jos van Elven) in contact. In de eerste afspraak gaf Jos ons direct een vertrouwd gevoel en konden we met hem goed sparren over hoe de feestavond eruit zou komen te zien. Het fijne was dat Jos vanuit veel ervaring met ons mee kon denken. In de periode voor het huwelijk was hij altijd bereid om te helpen als je een telefoontje pleegde of een appje stuurde. De feestavond zelf werd compleet door Jos en zijn collega Tom geregeld. Toen de feestavond van start ging was het direct feest. We hebben van 9 tot 1 non stop door gefeest, waarbij Jos de sfeer goed aanvoelde en inspeelde op de zaal. Wij kijken terug op een geweldige feestavond en zijn erg blij dat wij voor Jos en Tom gekozen hebben. Maestro dank voor alles, het was geweldig! Wij genieten na van het prachtige feest, waar jij een essentiële rol in hebt gespeeld! Grandioos aangevoeld en gedraaid! Ook Tim en Emiel waren geweldig en kregen de sfeer er goed in.

  Artiest(en):DJ ElevenTim & Emiel

  Voetbal dvs EdeHollandse avond15 april 2023DVS EDE

  Wij hebben een feestje gehad bij de voetbalclub. En nou wat was me dat een feest. Deze mannen weten precies hoe ze de tent op de kop kunnen krijgen. Echt een aanrader voor iedereen ????????

  Artiest(en):DJ ElevenTim & Emiel
  Bekijk alle reviews