Bruiloften

Stappen jullie binnenkort in het huwelijksbootje en willen jullie deze dag helemaal naar jullie wensen indelen? Hebben jullie een mooie locatie gevonden om jullie bruiloft te houden of zoeken jullie nog een mooie locatie?
Laat jullie dan verrassen door de mogelijkheden die eleven EVENTS jullie kan bieden.

eleven EVENTS biedt voor elke stijl, locatie en budget een trouwfeest op maat. De keuze is reuze!

Met eleven EVENTS kiezen jullie voor kwaliteit, feestgarantie en zekerheid.
Wij zijn graag van de partij tijdens jullie feestavond, maar ook tijdens de ceremonie, de receptie of voor een jubileum.

Onbezorgd genieten
Op de mooiste dag van jullie leven willen jullie natuurlijk onbezorgd kunnen genieten. Daarom bespreken wij van tevoren alle wensen en wordt er samen gekeken naar de mogelijkheden.
Zo kunnen jullie 1 van onze DJ’s boeken, die de hele avond zorgt voor een goed gevulde dansvloer. Maar jullie kunnen er ook voor kiezen om een live coverband tijdens de bruiloft te laten spelen.
De combinatie van een DJ met artiesten of een band is uiteraard ook mogelijk. Geheel volgens jullie stijl en wensen.

Genieten op de dansvloer
De ervaren DJ’s, bands en artiesten van eleven EVENTS weten heel goed jullie wensen te matchen met de sfeer van de feestlocatie.
Jullie smaak en die van de gasten wordt perfect aangevoeld en vervolgens wordt er feilloos op ingespeeld.

Een lege dansvloer? Nee, jullie bruiloft wordt natuurlijk afgesloten met een spetterend superfeest!

Interesse?

Neem hier een kijkje voor het aanbod van DJ’s, bands en artiesten en laat jullie verrassen door de mogelijkheden.
Zijn jullie enthousiast geworden, hebben jullie andere wensen of willen jullie informeren naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Professionele feestfoto's

   
Eleven EVENTS werkt samen met een professionele fotograaf die volledig naar jullie wensen foto’s kan maken.
Maik Jansen Fotografie maakt het mogelijk.

Familie en vrienden en alle andere speciale momenten worden met een nostalgische kwaliteit vastgelegd voor jullie trouwalbum.
Vaak is de bruidsfotograaf voor het diner vertrokken, terwijl tijdens het avondfeest nog zoveel mooie momenten vastgelegd kunnen worden. Misschien minder interessant voor het album, maar o zo leuk om er toch bij te hebben. Tijdens het feest laten hobbycamera’s het afweten. Juist daarom is het fijn dat er nog een professional aanwezig is die ook onder moeilijke omstandigheden de sfeer op beeld weet te vangen.

Maik Jansen Fotografie biedt hierbij een oplossing. Op een sfeervolle en vooral mooie manier worden al die unieke, bijzondere, emotionele, feestelijke en hilarische momenten vastgelegd. Zo kunnen jullie na de laatste dans nog lang genieten van jullie superbruiloft.

Willen jullie weten welke mogelijkheden de fotograaf jullie kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.