Over ons

Wie en wat is eleven EVENTS

Jos van Elven, eigenaar van eleven EVENTS, is op 16 jarige leeftijd begonnen als DJ en heeft voor zichzelf zijn droom omgezet in werkelijkheid. Een duidelijke toekomstvisie en enthousiasme voor muziek heeft er voor gezorgd dat Jos een professioneel bedrijf heeft gevormd dat graag invulling geeft aan de wensen van de klanten.

Inmiddels is eleven EVENTS uitgegroeid tot een bedrijf met meerdere Dj’s, Bands en artiesten die te boeken zijn voor allerlei soorten feesten en partijen, zoals verjaardagen, bruiloften, pensioneringen en personeelsfeesten.
De afgelopen periode wordt dit steeds verder uitgebreid naar (inter-) nationale congressen en evenementen zoals de NEC fandag.

Op dit moment wordt eleven EVENTS voor ongeveer 50 a 60 feesten, partijen en evenementen per jaar ingehuurd.

     
 

Wat kunnen wij voor jou betekenen.
Wil jij ook een onvergetelijk feest organiseren en wil je daarbij hulp van ons, dan hebben wij legio mogelijkheden voor je en alles is bespreekbaar.

Heb je een klein besloten feestje in je huiskamer? Wij kunnen je daarin helpen om de juiste sfeer neer te zetten. Met professionele apparatuur en verlichting die afgestemd is op jouw huiskamer.

Vier je je verjaardag of pensionering op een locatie en wil je graag muziek tijdens je feestje. Wij kunnen dit volledig voor je verzorgen. We spreken samen met jou door weke muziek je graag zelf hoort, maar ook wie jouw gasten zijn. Hierop stemmen we de juiste muziek en DJ af.

Ga je trouwen en heb je een mooie locatie gevonden om je bruiloft te houden of zoek je nog een mooie locatie? Wij kunnen je helpen om af te stemmen of hiervoor een DJ of band meer geschikt is. Of wellicht de combinatie van meerdere DJ’s of een DJ samen met een band of artiest.

Heb je een opening of receptie van je bedrijf en wil je dit op een unieke manier invullen? Ons duo van DJ en Sax is een unieke combinatie die een bijzondere sfeer kan brengen.Elk personeelsfeest kan omgezet worden in een 200% feestgarantie door het boeken van een DJ in combinatie met Tim & Emiel. Samen met het publiek wordt er een grandioos feestje neergezet dat zijn weerga niet kent.

Wij hebben meerdere DJ’s, bands, artiesten en duo’s ter beschikking die elk een unieke invulling kunnen geven aan jouw feest.

Schuimparty
Wil je een keer een feest dat compleet anders is dan anders? Kies dan voor een Schuimparty! Een unieke beleving voor jong en oud en een ultieme toevoeging voor jouw feest.
Om een schuimparty de juiste sfeer mee te geven combineer je deze met een DJ die er een geweldig feest kan maken. De juiste muziek in combinatie met het schuim zorgt voor een fantastisch feest.

Laser en lichtshow
Wil je een Halloween feest in je straat, wil je een uniek element bij je feest aan het water of wil je je congres een extra dimensie geven? Kies dan eens voor een licht en lasershow van eleven EVENTS.

De unieke patronen en figuren van de laser en lichtshow in combinatie met de perfect passende muziek geven een extra dimensie aan je feest. Je gasten kunnen heerlijk dansen op de muziek en ondertussen genieten van de mooie laser en lichtshow.
Door de afstemming van jouw wensen, de muziek en de laser en lichtshow maak je er een unieke en onvergetelijke avond van.

   

Partytent huren
Wil je een feest geven in je achtertuin of heb je een buiten locatie waar je graag overdekt wil feesten? Bij ons kun je ook terecht voor het huren van een partytent!
  


Catering
Het verzorgen van de catering behoort ook tot de mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor catering in buffetvorm of voor een compleet verzorgde BBQ. 

Voor prijzen en mogelijkheden kun je altijd contact met ons opnemen, zodat wij samen met jou kunnen kijken naar je wensen.

Interesse?
Neem een kijkje op onze website voor het aanbod van Dj’s, bands, artiesten en duo’s en laat je verrassen door de mogelijkheden. Ben je enthousiast geworden, heb je andere wensen of wil je vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden kijk dan hier om contact met ons op te nemen.