Meer informatie?

Geef onderstaand je gegevens en wensen door en wij nemen z.s.m. contact met je op of bel ons op
+31 (0)6 52 34 27 15

  Genres70's80's90's00'sIbizaNederlandstaligFeestmuziekMeezingers(Happy) HardcoreMoombahton & Reggaeton

  Dankzij Ferry Maat’s Soulshow op de radio werd de passie voor muziek bij Alex aangewakkerd. Door die bewuste muziek en de ingezonden mixen vond hij zijn weg naar de draaitafels. 

  Na een aantal jaren op zijn zolderkamer geoefend te hebben, nam de passie grotere vormen aan. Het werd tijd om niet alleen de buren van zijn kwaliteiten te overtuigen maar ook een echt publiek. Alex ging als allround DJ draaien in de regio Nijmegen, en draaide o.a. in feestcafés, Danscafés, Bar's en Clubs. 

  Van Top 40, Club & Dance, 70’s & 80’s tot 90, R&B, met DJ Alex is het altijd een groot feest!


   

  De laatste jaren is DJ Alex zich meer gaan toeleggen op de hedendaagse Dance. 

  Bij Alex kun je terecht voor: Toegankelijke, vrolijke en vooral dansbare muziek. Classics, wat disco, herkenbare hits, soms wat house of een lekker foute plaat. Als het maar voor feest zorgt. Maar ook Funkybeats en House is aan Alex toevertrouwd!!

  Reacties van klanten

  NVTCG Zhong(Inter-) nationaal Congres25 mei 2018NH Leeuwenhorst - Noordwijkerhout

  Namens Zhong wil ik jullie onwijs bedanken voor het spetterende feest wat mede door jullie professionele uitstraling en uitvoering een waanzinnig succes is geworden. Het contact en onze wensen zijn prima tot uitvoering gebracht en mede door de terugkoppeling van onze leden kunnen wij wel zeggen dat het lustrumfeest als geslaagd bestempeld mag worden. De live act met de saxofonist was subliem en heel erg leuk.

  Artiest(en):DJ ElevenDJ Alex & SaxDJ Alex

  NMHC NijmegenBesloten feest29 maart 2019NMHC Nijmegen

  Namens NMHC Nijmegen, nogmaals dank voor de feestavond. Het was een geslaagd feest met geslaagde optredens. Veel positieve opmerkingen gekregen over 'de DJ', dus super!

  Artiest(en):DJ Alex
  Bekijk alle reviews