Meer informatie?

Geef onderstaand je gegevens en wensen door en wij nemen z.s.m. contact met je op of bel ons op
+31 (0)6 52 34 27 15

  Genres70's80's90's00'sNederlandstaligFeestmuziekMeezingersDanceTranceMoombahton & ReggaetonHouseIbiza(Happy) HardcoreLoungePop

  Al vanaf jonge leeftijd staat Tom aan de knoppen als DJ. Begonnen op een klein speelgoed dj-tafeltje en uitgegroeid tot DJ met een grote Pioneer-set. Tom heeft zelf zijn weg gezocht in de muziekwereld en dat maakt, dat hij op zijn jonge leeftijd toch al aardig de fijne kneepjes van het vak kent.

  Als DJ is Tom van alle markten thuis: van hardstyle tot lekkere Top 40-hits, maar hij kan je ook mee terug nemen naar de jaren 70, 80 en 90. Eén ding is zeker als Tom draait: hij neemt energie mee. En niet zo’n beetje ook. Deze energie zorgt ervoor dat het publiek altijd een avond meemaakt die lang zal blijven hangen. Tom houdt van een uitdaging in de vorm van verzoekjes. Hij gaat deze uitdagingen meestal met verve aan: Tom weet er altijd weer een lekkere mix van te maken.

  Tom is niet alleen actief als DJ of lichttechnicus. Ook houdt hij zich bezig met het maken van toffe video's. Dit doet hij met zijn drone en camera's
  Check onderstaande video als voorbeeld.

  Reacties van klanten

  Harold Paulien Twan en MoniekKlassefuif van Niki en Julia28 augustus 2020Scouting - Beuningen

  Als je kind haar laatste kinderfeestje viert op de basisschool. Dan moet er een feest gegeven worden die je, je leven niet meer vergeet. Een echte fuif op locatie met een echte DJ. Wij hebben niet lang nagedacht welke organisatie wij zouden benaderen. Support de local hero noemen wij dat en Jos van Elven is een prettig persoon die snel reageert , meedenkt en afspraken nakomt. Ook worden de maatregelen rondom Covid-19 uitstekend nageleefd. DJ Tom is uitermate geschikt om de juiste noten te draaien tijdens een kinderfeestje. Hij weet precies hoe hij de kinderen op de dansvloer moet vermaken en de vele verzoekjes zijn nooit teveel. En hij is ook nog eens een leuke quizmaster. Crew van Eleven Events ontzettend bedankt voor jullie bijdrage aan de fuif. De kinderen hebben een fantastische avond gehad.

  Artiest(en):DJ ElevenDJ Tom TT

  WesteraamExamenfeest4 september 2021Westeraam Elst

  Na drie lockdowns mocht onze VMBO school Het Westeraam weer he-le-maal open op maandag 7 juni. elevenEVENTS zorgde tijdens de heropening voor een fantastische sfeer door een deejay lekkere muziek te laten draaien bij binnenkomst van de leerlingen en in de pauzes. Nou die genoten met volle teugen! Er kwamen zelfs verzoekjes van hen en die werden ook gehonoreerd! Bij de diplomering op woensdag 14 juli was ’t weer zo’n feestje; er stond een enorme stretchtent waar iedereen coronaproof in kon staan op afstand, de drankjes en hapjes waren goed, de styling Íbiza’ was uitnodigend… Kortom met weer een deejay en lekkere muziek erbij, iedereen (ouders, geslaagden en personeel) kon het waarderen, het bracht ons helemaal in de juiste sfeer. elevenEVENTS? Een aanrader! We willen hen straks in oktober voor schoolkamp opnieuw boeken!

  Artiest(en):DJ ElevenDJ Tom TT
  Bekijk alle reviews