Meer informatie?

Geef onderstaand je gegevens en wensen door en wij nemen z.s.m. contact met je op of bel ons op
+31 (0)6 52 34 27 15

  Genres70's80's90's00'sNederlandstaligFeestmuziekMeezingersDanceTranceMoombahton & ReggaetonHouse

  Al vanaf jonge leeftijd staat Tom aan de knoppen als DJ. Begonnen op een klein speelgoed dj-tafeltje en uitgegroeid tot DJ met een grote Pioneer-set. Tom heeft zelf zijn weg gezocht in de muziekwereld en dat maakt, dat hij op zijn jonge leeftijd toch al aardig de fijne kneepjes van het vak kent.

  Als DJ is Tom van alle markten thuis: van hardstyle tot lekkere Top 40-hits, maar hij kan je ook mee terug nemen naar de jaren 70, 80 en 90. Eén ding is zeker als Tom draait: hij neemt energie mee. En niet zo’n beetje ook. Deze energie zorgt ervoor dat het publiek altijd een avond meemaakt die lang zal blijven hangen. Tom houdt van een uitdaging in de vorm van verzoekjes. Hij gaat deze uitdagingen meestal met verve aan: Tom weet er altijd weer een lekkere mix van te maken.

  Sinds 2018 is Tom niet alleen DJ, maar ook technicus op het gebied van licht- en geluidtechnieken. Dat heeft een extra voordeel, want op deze manier weet hij altijd de perfecte show mee te brengen naar jouw feest.

  Reacties van klanten

  Harold Paulien Twan en MoniekKlassefuif van Niki en Julia28 augustus 2020Scouting - Beuningen

  Als je kind haar laatste kinderfeestje viert op de basisschool. Dan moet er een feest gegeven worden die je, je leven niet meer vergeet. Een echte fuif op locatie met een echte DJ. Wij hebben niet lang nagedacht welke organisatie wij zouden benaderen. Support de local hero noemen wij dat en Jos van Elven is een prettig persoon die snel reageert , meedenkt en afspraken nakomt. Ook worden de maatregelen rondom Covid-19 uitstekend nageleefd. DJ Tom is uitermate geschikt om de juiste noten te draaien tijdens een kinderfeestje. Hij weet precies hoe hij de kinderen op de dansvloer moet vermaken en de vele verzoekjes zijn nooit teveel. En hij is ook nog eens een leuke quizmaster. Crew van Eleven Events ontzettend bedankt voor jullie bijdrage aan de fuif. De kinderen hebben een fantastische avond gehad.

  Artiest(en):DJ ElevenDJ Tommy TT
  Bekijk alle reviews