Meer informatie?

Geef onderstaand je gegevens en wensen door en wij nemen z.s.m. contact met je op of bel ons op
+31 (0)6 52 34 27 15

    Genres70's80's90's00'sNederlandstaligFeestmuziekMeezingersTrance(Happy) HardcoreMoombahton & Reggaeton

    DJ Twan(Twan van Leeuwen  Twan is een allround DJ die je kunt inzetten voor elk soort feest. Denk hierbij aan diverse evenementen, verjaardagen, pensioneringen, bedrijfs- en personeelsfeesten en bruiloften. Door zijn jarenlange ervaring kan hij precies lezen wat mensen willen en de opdrachtgever dan ook volledig ontzorgen. Zijn passie voor muziek is al op jonge leeftijd ontstaan, waardoor hij kennis en enthousiasme heeft voor veel muziekstijlen. Hierdoor heeft hij geen sterke voorkeur voor bepaalde genres. DJ Twan is er vooral op gefocust dat de mensen lekker kunnen dansen en feesten.

    Met zijn passie, enthousiasme en liefde voor muziek en entertainment maakt DJ Twan met zijn allround muziekstijlen van elk feest een fantastisch en onvergetelijk feest.) is een allround DJ die je kunt inzetten voor elk soort feest. Denk hierbij aan diverse evenementen, verjaardagen, pensioneringen, bedrijfs- en personeelsfeesten en bruiloften. Door zijn jarenlange ervaring kan hij precies lezen wat mensen willen en de opdrachtgever dan ook volledig ontzorgen. Zijn passie voor muziek is al op jonge leeftijd ontstaan, waardoor hij kennis en enthousiasme heeft voor veel muziekstijlen. Hierdoor heeft hij geen sterke voorkeur voor bepaalde genres. DJ Twan is er vooral op gefocust dat de mensen lekker kunnen dansen en feesten.

    Met zijn passie, enthousiasme en liefde voor muziek en entertainment maakt DJ Twan met zijn allround muziekstijlen van elk feest een fantastisch en onvergetelijk feest