Light Support

Naast het perfect organiseren van jouw evenement houdt elevenEVENTS zich ook bezig met het creëren van een juiste sfeer!

Onze Tom van TT Light Support (powered by elevenEVENTS) is een bedrijf die zich inzet om uw podium/stage een boost te geven met een mooie lichtshow.

De slogan “We create light dimensions” staat er voor dat we met onze armaturen de show zo mooi willen maken, dat het net lijkt of er een dimensie is toegevoegd.

Als 12-jarige jongen droomde Tom er ooit van om een mooie show te creëren.  Nu jaren later is die droom eindelijk uitgekomen. Samen met Jos van Elven (elevenEVENTS) hebben ze al op veel plekken laten zien wat licht toevoegt aan een evenement! Met een juiste programmering en tekening kunnen wij van uw evenement een knal evenement maken!

Sem Peters is een trouwe vriend van Tom die hem helpt bij het realiseren van de shows. Met zijn inzicht op het gebied van installaties wordt de kwaliteiten van TT Light Support vergroot, wat natuurlijk te merken is in de shows die we maken voor elevenEVENTS.


Meer lezen of benieuwd geworden:

Klik Hier

Direct naar de site?

 Light Support