Nieuwjaarsborrel

Nieuwjaarsborrel organiseren?

Laat de kurken maar knallen !

Het afgelopen jaar is weer voorbij gevlogen. De feestdagen met familie en vrienden is weer voorbij en het nieuwe jaar is weer knallend ingeluid.
Het is weer tijd voor een verse start van het nieuwe jaar en hoe kun je dat nu beter doen dan met een spectaculaire nieuwjaarsborrel, afsluitingsfeest of nieuwjaarsreceptie.
Of het nu gaat om een feest voor het personeel of om vrienden en familie te verrassen. Wij maken er samen met jou graag een spetterend feest van.

Samen met jou gaan we om tafel en gaan we kijken wat je wensen zijn. Maar zelf hebben we ook ideeën om er een spetterend feest van te maken.

eleven EVENTS heeft diverse DJ’s, artiesten, bands en duo’s, elk zijn eigen genre.
Voor een rustig feest met achtergrond muziek hebben we diverse bands die daarvoor geschikt zijn, maar ook een duo van DJ en Sax die kunnen voorzien in jazz en lounge muziek.
Wil je samen met de gasten toch even lekker feesten, dan weten onze DJ’s en artiesten hier een mooie invulling aan te geven.
Maar ook combineren van de diverse DJ’s, artiesten, bands en duo’s is uiteraard mogelijk.
Kijk op deze pagina voor een overzicht van ons aanbod artiesten. 

Ook op het gebied van catering hebben wij mogelijkheden. Zo kunnen we zorgen voor een “winter” BBQ of een frietkraam op locatie. Alles is bespreekbaar.

En om de kleintjes te vermaken tijdens het feest is er de mogelijkheid voor het huren van een springkussen.

Voor het vastleggen van deze dag kun je via ons zelfs een fotograaf boeken, die de mooiste foto's voor je zal maken.

Interesse?
Neem hier een kijkje voor het aanbod van DJ’s, bands en artiesten en laat je verrassen door de mogelijkheden.
Ben je enthousiast geworden, heb je andere wensen of wil je informeren naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
 

Spetterende aanbieding voor januari 2020:

Om het nieuwe jaar spetterend in te luiden willen wij jou graag een handje helpen.

Boek bij eleven EVENTS tot 15 december 2019 een nieuwjaarsborrel, die wordt gehouden in januari 2020, en ontvang 10% korting op de totaalprijs!