Meer informatie?

Geef onderstaand je gegevens en wensen door en wij nemen z.s.m. contact met je op of bel ons op
+31 (0)6 52 34 27 15

    Genres60's70's80's90's00'sMeezingersPopRockBalladsDuets

    Lara Leaves is een akoestische coverband geschikt voor bruiloft, feest & achtergrond. Deze band is misschien klein in bezetting (duo of trio) maar groots in energie met een volle sound. Zowel de muzikaliteit, spontaniteit als interactie maakt Lara Leaves uniek als coverband, geschikt voor bruiloft, feest of andere gelegenheden.

    Het repertoire bestaat uit hét beste uit zestig jaar popmuziek, met daarnaast veel ruimte voor spontane verzoekjes om zo een 'live jukebox' effect te creëren. ​Voor ons staat een persoonlijke aanpak voorop. Iedere gelegenheid voorzien wij van een unieke 'soundtrack' om de gewenste sfeer neer te zetten. Gangmaker op de dansvloer of intiem op de achtergrond.

    Dus ga je trouwen en ben je bezig met het plannen van je bruiloft? Heb je een feest in het vooruitzicht of wil je heerlijke live muziek op de achtergrond van een speciale gelegenheid? Lara Leaves is jouw akoestische coverband!
    Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om te kijken hoe wij jouw gelegenheid kunnen voorzien van live muziek op maat.