Meer informatie?

Geef onderstaand je gegevens en wensen door en wij nemen z.s.m. contact met je op of bel ons op
+31 (0)6 52 34 27 15

  Genres70'sNederlandstaligMeezingersBalladsDuets

  Wanneer een toetsenist en een gitarist in de jaren 70 en 80 samen in een band spelen, is het niet zo vreemd dat hun beide kinderen ook bevriend raken met elkaar. Natuurlijk was er toen nog geen sprake van echte liefde, maar als Hennie Jane jaren later weer tegenkomt in het muzikantencafé van zijn ouders, slaat tijdens de jamsessies de vonk meteen over.

  Maar beide hebben ook liefde voor de muziek want het “muziek-DNA” hebben zij immers van hun vaders meegekregen. Samen begonnen in de band “Match”, vervolgens een aantal jaren individueel; Jane zong bij “The Soundworld Show” en Hennie was 13 jaar de drummer van de Arnhemse band “Dynamix”. Vanaf 2009 weer samen in de Coverband “Revival” en Jane kruipt in 2019 ook nog in de huid van Trishia Yearwood en toert met een Country Tribute Live Band langs binnen- en buitenlandse theaters en festivals.

  Het is nu ruim 25 jaar geleden dat de muziek hen bij elkaar heeft gebracht en ze voor altijd in de liefde met elkaar zijn verbonden. Om dit jubileum te vieren besloten ze in 2017 om een eigen theatervoorstelling te geven onder de titel “ J&H - The Show”. Daarbij werden hun mooiste nummers ten gehore gebracht, begeleid door een speciaal voor dit éénmalig optreden samengestelde live band, aangevuld met leuke anekdotes. Dit pakte uit als een geweldige avond en dat smaakte meteen naar meer!

  Als duo J&H treden ze daarom nu op met een aangepast repertoire dat iedereen aanspreekt. Met hun enorme muzikale ervaring weten Jane en Hennie zich aan elke gelegenheid aan te passen en de juiste mix te maken uit meer  dan 120 bekende songs, waaronder prachtige ballads en duets maar natuurlijk ook nummers om lekker mee te zingen en te swingen.

  Kortom, met dit duo ben je verzekerd van een geslaagde avond !