Meer informatie?

Geef onderstaand je gegevens en wensen door en wij nemen z.s.m. contact met je op of bel ons op
+31 (0)6 52 34 27 15

  Genres60's70's80's90's00'sFeestmuziekMeezingersPopDanceTrance(Happy) HardcoreLatinMoombahton & ReggaetonHouse

  Muzikale belangstelling kreeg Glenn met de paplepel ingegoten. Zijn vader, afgestudeerd aan het conservatorium, deelde graag zijn liefde voor muziek en met succes: Glenn leerde op jonge leeftijd piano spelen en zingen. Maar toch ontwikkelde hij grotere interesse voor toneel. Studeren aan de theateropleiding in Tilburg was daarom een logisch gevolg.

  Glenn is daarmee een geboren entertainer. Hij is als DJ meer dan een muzikale omlijsting. Zijn hoge energie, aanstekelijk enthousiasme en interactie met het publiek kenmerken hem. Glenn begon met draaien in 2004 bij een paar drive-in shows en draaide in zijn studenten tijd bij verschillende kroegen in Roosendaal en Tilburg.

  Sinds 2016 is hij partners in crime met Jos bij eleven EVENTS. Zijn stijl is een cocktail van dansbare feestmuziek: gooi de Top 2000, Q-Music het Foute Uur, 3FM Festival Radio en 538 Dance Smash in een blender, giet alles af met een funky groove en twee confetti knallers en je hebt een onvergetelijk feest met DJ Glenn in de pocket!

  Reacties van klanten

  Laurens en Ellen EikendalVerjaardagsfeest18 augustus 2018Groningen

  DJ Glenn is een fantastische DJ als je van plan bent om een goed feestje te bouwen. Een ontzettend aardige en betrokken DJ. Op onze bruiloft ging het dak eraf en daar heeft Glenn een belangrijk aandeel in gehad! Een DJ die precies aanvoelt welke nummers gedraaid moeten worden op het juiste moment. Daarnaast vonden we het ook mooi dat er interactie plaatsvond tussen Glenn en onze bruiloftsgasten door de zogenoemde 'participatie nummers' te introduceren, waarbij het hele publiek in de zaal gezamenlijk een dansje doet die iedereen kent. De communicatie verliep zeer soepel via Eleven Events. Daarnaast verzorgt Eleven Events voor professionele belichting en een uitstekende kwaliteit van geluidsinstallatie. Wij en alle bruidsgasten hebben een top avond gehad! Wij raden DJ Glenn en Eleven Events ten zeerste aan. Zij zorgen voor een fijne mix van lekkere hitjes en een goede sfeer voor jouw feestje.

  Artiest(en):DJ Glenn

  Moniek Landman40e Verjaardagsfeest11 mei 2019Wijchen

  Afgelopen weekend was mijn feest voor mijn 40e verjaardag. DJ Glenn heeft ervoor gezorgd dat het een super gaaf feest werd! Hij is jong en enthousiast, deed heel gezellig mee en zorgde ervoor dat er van alles wat gedraaid werd zodat iedereen ging dansen en feesten. Het was echt geweldig! Alleen maar lovende reacties van mijn gasten. Volgende keer wil ik hem absoluut weer erbij hebben. Dan weet ik zeker dat het een geslaagd feest gaat worden! Echt een top DJ!! Daarnaast verzorgde Eleven Events voor het op- en afbouwen van alle materialen en voor een super mooie verlichting! Bedankt voor een geweldige avond!

  Artiest(en):DJ Glenn

  Ilona KlingTuinfeest7 september 2019Beuningen

  Zaterdag 7 september 2019 een fantastisch tuinfeest gehad mede dankzij de goede muziek die er werd gedraaid door Glenn!! Glenn voelde goed aan wat de mensen wilde horen. Er werd flink wat afgedanst. Ik zou iedereen eleven EVENTS aanraden. Vriendelijke mensen en veel is er mogelijk! Tot volgend jaar.

  Artiest(en):DJ Glenn
  Bekijk alle reviews